Szolgáltatások

Teljes körű kivitelezést kínálunk a régi kirakat-matrica, fólia eltávolításától a tervezésen és gyártáson át a végleges kihelyezésig. Megtervezzük és kivitelezzük munkagépei, járművei dekorálását is.

Felmérjük a helyszínt

Felmérjük

Dekoratőr munkatársunk megvizsgálja a lehetőségeket üzlete kirakatának, megjelenésének körülményeit. Felméri a hely adottságait és egyezteti Önnel az elképzeléseket, célokat. Kitalálja a leghatékonyabb, az igényeknek leginkább megfelelő megoldásokat.

Kitaláljuk

Kitaláljuk

A célok, ötletek alapján, tapasztalataink és a sokféle rendelkezésre álló alapanyag figyelembevételével megtervezzük és lerajzoljuk a dekorációt. Látványterveket készítünk, melyek tükrözik az új megjelenést. Nem csak ragasztott hirdetések, faldekorációk, kirakat matricák összessége, hanem egyedi dekorelemek, táblák, fények alkalmazása jelenti a megújulást.

Legyártjuk

Legyártjuk

Valamennyi dekorációs elem (poszter és plakát, világítótábla, matrica… stb.) gyártása saját gépekkel történik, a gyors határidő mellett így a tökéletes minőséget is biztosítani tudjuk. Az alapanyagok széles skálája áll rendelkezésünkre (több fólia és öntapadós anyag, matt és fényes papír, one-way-vision, padlómatrica, járműdekoráció… stb.).

Vállaljuk a gyártást az Ön által adott már meglévő grafikákkal is, amelyeket – ha kell – javítunk, színezünk és nyomtatásra előkészítjük.

Kihelyezzük

Kihelyezzük

A régi dekorációt, matricákat eltávolítjuk, felkészítjük a helyszínt a munkára. Az új elemeket felragasztjuk, felszereljük, akár gipszkarton, fa… stb. alapra. Fúrunk-faragunk, kábelezünk, ha szükséges.

 

Vállaljuk rendezvények komplett dekorálását, standépítést is (vezetékezés, felfüggesztés, ragasztás), de akár egy-egy darab dekorációs elem gyártását is, legyen az akár járműdekoráció, kültéri reklámtábla vagy cégtábla.

» Dekoráláshoz, kirakat rendezéshez ajánlott/gyártott/használt termékeink

Termékeink:

kirakatmatrica, one-way-vision, padlómatrica, világító tábla, járműdekoráció, 3D feliratok, betűkivágás, cégtábla, zászló, élvilágító tábla, függő hirdetés